Trimsalon ‘t Smitje

 

E-mailadres: info@tsmitje.nl
Een bezoek aan de Trimsalon:

Voor u en uw hond is het verstandig om vooraf rekening te houden met een aantal puntjes:

Het is voor uw hond prettig dat hij voor een bezoek aan de trimsalon goed uitgelaten is. De meeste behandelingen nemen een aantal uur in beslag en het is vervelend voor uw hond als hij zijn of haar behoeftes moet ophouden.

 

Uitlaten van uw hond:

Geen tot Weinig eten:

Ik raad u aan om niet vlak voor een trimbehandeling eten te geven, sommige honden kunnen namelijk in de stress raken en daar door braken ze het eten weer uit.

Medische klachten:

Indien uw hond last heeft van bijvoorbeeld kennelhoest, ringwormen en loops is dan wil ik dit graag van te voren weten!

 

Puppy behandeling:

Uw pup kan bij ons in de salon terecht voor een gratis puppy kennismakingsbehandeling. Zodat hij of zij alvast kan wennen in de trimsalon. De behandeling is tot en met 13 weken.

Uw aanwezigheid:

Voor mij en voor uw hond is het beter dat u tijdens de trimbeurt niet aanwezig bent. Door uw aanwezigheid kan ik mij vaak slecht concentreren en daardoor kan ik niet goed mijn werk doen! (vaak ook door vragen te hebben of veel verhalen vertellen) Voor uw hond is het net zo lastig, hij of zij heeft minder concentratie vermogen en let niet meer op mij, maar dus op u! Door uw aanwezigheid duurt de behandeling vaak 2x zo lang en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Vlooienbestrijding:

Probeer uw hond vlo-vrij te brengen. Indien ik tijdens de behandeling vlooien vind ben ik die verplicht te behandelen tegen meer kosten.

Afspraak:

Probeer de afspraak echt op tijd af te zeggen door minimaal 24 uur van te voren te bellen. U kunt altijd de afspraak verplaatsen mocht u niet kunnen. Indien u de afspraak vergeet is het voor een keer niet erg, want het kan gebeuren. Maar gebeurt het daarna nog een keer dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Ik reken natuurlijk ook op jullie aanwezigheid!

Natte hond:

 

Probeer uw hond zo droog mogelijk te brengen, met een natte vacht valt bijna niet te werken.

Klitten/ vervild:

Heeft uw hond veel klitten of zelfs vervilte delen? Dan kan het zijn dat er niks anders meer op zit dan uw hond helemaal kort te scheren. Omdat het ‘t meest diervriendelijkste is. Wilt u uw hond lang houden? Zorg dan voor een perfect uitgekamde hond.